U bevindt zich hier: Home » moeders » Telefoon niet meer uit tas of jas met draadloze hoofdtelefoon

Telefoon niet meer uit tas of jas met draadloze hoofdtelefoon

Geschreven door Elenea

Muziekliefhebbende moeders hebben hun platencollectie altijd bij de hand op de smartphone of mp3-speler. Nu is er een draadloze hoofdtelefoon die je ook letterlijk bij je kan dragen, waar je ook bent of naartoe gaat. De Tag en de Play draag je om je nek als accessoire, of clip je aan je kleding voor een subtielere look. Zowel muziek als telefoongesprekken klinken kraakhelder, en zijn makkelijk af te wisselen.

image007Je kunt tijdens het luisteren naar je favoriete album of radiostation een oproep beantwoorden, en wanneer je klaar bent gaat de Tag automatisch weer terug naar je muziek. De hoofdtelefoon met herkenbaar dogtag ontwerp heeft een ingebouwde microfoon die is voorzien van ruisonderdrukking voor een helder geluid tijdens telefoongesprekken.

image009De Jabra Play  is klein, draadloos en super handig voor de bezige moeders.
De Play maakt het mogelijk om twee apparaten tegelijk te verbinden via Bluetooth zodat je makkelijk heen en weer kunt switchen tussen muziek luisteren en bellen. Met één druk op de knop pas je het volume aan, ga je naar het volgende nummer en beantwoord je een inkomend gesprek. Nooit meer een gemiste oproep omdat je aan het genieten bent van je favoriete muziek!

Flexibel en makkelijk
Zowel de Tag als de Play zijn op twee manieren te dragen: om je nek, of vastgeclipt aan je kleding. Je kan minimaal 6 uur muziek luisteren en gaan en staan waar je wil, zonder dat je je telefoon uit je zak hoeft te halen.

Meer informatie over Jabra is te vinden op www.jabra.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com