Gerelateerde artikelen

  • Schoolbordenverf en magneetverf tips Schoolbordenverf en magneetverf tips
  • Muur decoreren met origineel zelfmaak idee Muur decoreren met origineel zelfmaak idee
  • Patchwork kussen maken van labels uit kleding Patchwork kussen maken van labels uit kleding
  • Gratis haakpatroon sprei met schelpen Gratis haakpatroon sprei met schelpen
  • Kralen van papier rollen en maken doe je zo Kralen van papier rollen en maken doe je zo
  • Keuken simpel nieuwe look geven met deze tip Keuken simpel nieuwe look geven met deze tip

Grote Pimp your ride muursticker

pimp-your-rideIs de kamer van je dochter toe aan een nieuwe look? En wil ze iets hips, stoers en toch helemaal naar eigen smaak? Dan is dit misschien een leuk idee! Het muursticker merk DecoDeco heeft mooie grote “lelijke eendjes” muurstickers in haar assortiment. De muurstickers zijn 100 cm breed en 77 cm hoog en verkrijgbaar in roze, rood en groen. De roze variant is al heel girly girly van zichzelf, maar wil je net dat beetje éxtra, “pimp” jouw auto dan met wat leuke versiering! Met wat leuke knutselspullen van bijvoorbeeld de Hema verander je op een regenachtige middag dit lelijke eendje in een prachtige auto. Zo heb je in no time een compleet gepimpte auto op je muur hangen. Helemaal naar eigen smaak! Het leuke is dat het niet zo moeilijk is, dus zelfs als je niet zo’n knutselheld bent moet dit wel lukken… En een mooi excuus voor wat quality time met de kids.
Deze leuke muursticker van DecoDeco kun je kopen bij Hippebeestjes.nl.

Ans

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?