U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Tips voor een uniek en persoonlijk kindercadeau

Tips voor een uniek en persoonlijk kindercadeau

Geschreven door Elenea

Ben jij op zoek naar een origineel kindercadeau? Bij de online cadeauwinkel YourSurprise.com kun je elk cadeau uniek maken met een eigen naam, foto of tekst en ieder cadeau wordt standaard verzonden in een vrolijke geschenkverpakking! Hieronder vind je een aantal leuke kindercadeau ideeën.

geboortetegelKraamcadeau
Is er een kindje op komst of al geboren? Geef dan een persoonlijk slabbetje, rompertje of babymutsje cadeau! Je zet er eenvoudig de naam van het kind, een lieve foto of een unieke tekst op en laat je inspireren door de vele leuke baby designs. Of verras de kersverse ouders met een geboortetegel. Je kunt de geboortetegel laten bedrukken met een babyfoto en de geboortegegevens in een mooi babydesign. Dit cadeau is leuk voor aan de wand in de babykamer, maar ook later zal het cadeau een unieke herinnering zijn aan de babytijd!

knuffel-hondBedrukte T-shirts
Een knuffel met een bedrukt T-shirt met eigen foto en tekst is een leuk kindercadeau. Er zijn vele knuffels om uit te kiezen, van lieve hondjes, ondeugende aapjes, zachte schaapjes, stoere leeuwen tot vele teddyberen! Een knuffel niet stoer genoeg?
Ontwerp dan een kinder T-shirt bedrukt met eigen naam, stoere foto of tekst en kies uit verschillende designs speciaal voor kinderen! Ook erg leuk wanneer het kind een broertje of zusje krijgt.

sprookjesBekende sprookjes
Een ander origineel kindercadeau is een sprookjesbox . De kleintjes beleven vijf bekende sprookjes! Hun naam wordt namelijk meerdere keren genoemd in deze sprookjes. De persoonlijke sprookjes staan op een CD die wordt verstuurd in een echte verrassingsbox. Als afwisseling een keer voorlezen? Bestel dan het persoonlijke voorleesboek erbij of kies uit een van onze vele andere kinderboeken. Samen lezen wordt zo nog leuker en stimuleren kinderen ook om zelf te gaan lezen.

Naast de vele leuke en originele kindercadeaus zijn er ook een groot aantal unieke cadeaus voor volwassenen. Kijk voor alle cadeaus op YourSurprise.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com