U bevindt zich hier: Home » moeders » Hoe autoritten inzichtelijk maken voor kinderen

Hoe autoritten inzichtelijk maken voor kinderen

Geschreven door Elenea

moeders_banner

Er is een nieuwe gadget die autoritten voor kinderen inzichtelijk kan maken. Het is een kunststof strip die je op de achteruitkijkspiegel in je auto kunt plakken. Het groene autootje laat aan je kind zien hoe ver de reis al gevorderd is.
Je kunt het autootje met je vinger vooruit duwen. Het linker rode huisje stelt het vertrekpunt voor (bijvoorbeeld thuis) en het rechter rode huisje stelt het eindpunt voor (bijvoorbeeld de vakantiebestemming of het huis van opa en oma).
Meer informatie en bestellen doe je bij tiski.nl

tiski_header5

tiski_groen

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com