U bevindt zich hier: Home » eropuit » Hoe stad in Europa verkennen op de fiets

Hoe stad in Europa verkennen op de fiets

Geschreven door Elenea

Je gaat op vakantie naar een stad in Europa en wilt deze op een relaxte manier verkennen. Al eens aan de fiets gedacht? Want welke manier is er makkelijker en gezonder dan een Europese stad verkennen op de fiets? Je kunt op je gemak rondrijden, stoppen waar je wilt, het is snel, goedkoop en zo krijg je ongemerkt ook je dagelijkse portie lichaamsbeweging. En dat  zonder zere voeten van het lopen!  In vrijwel iedere Europese stad kun je als toerist fietsen huren en de stad op deze manier verkennen. Ook benieuwd wat de mogelijkheden zijn? 

Deze infographic over Fietsen in Europa kun je ook hier en hier bekijken.

infographic

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com