U bevindt zich hier: Home » agenda toen en nu » Motor cross stunts muziek en theater

Motor cross stunts muziek en theater

Geschreven door Elenea

cross stunts muziek en theaterZelf zeggen ze dat het Zwarte Cross Festival “het meest ongedwongen festival in Nederland” is. Maar ervaar het zelf. Ieder jaar in de maand juli op het festivalterrein De Schans, Lichtenvoorde. Overal op het terrein is er wat te doen; van (motor)cross tot muziek, van kermis tot bizarre stunts. Naast een breed muziekaanbod is er een festivalmarkt, kermis, theater, festivalcamping, kinderactiviteiten en ludieke stunts. Dan is er natuurlijk nog de spectaculaire cross waaraan o.a. bekende Nederlanders, brommers, specials, zwaargewichten en zijspannen meedoen. Volop lachplezier !!!
Meer informatie vind je bij zwartecross.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com