U bevindt zich hier: Home » eropuit » Filmtip: 'Le Passé' is intrigerende film

Filmtip: 'Le Passé' is intrigerende film

Geschreven door Elenea

filmtip le passeEen intrigerende film over de banden en complexe relaties en emoties binnen een familieLe Passé gaat over en familiedrama waarin Ahmad na vier jaar terug keert naar Parijs. Dit op verzoek van zijn Franse vrouw Marie (Bérénice Bejo) om de formaliteiten van hun echtscheiding te regelen. Tijdens zijn terugkeer komt Ahmad er achter dat Marie en haar dochter Lucie een moeizame relatie hebben. Wanneer hij dit probeert te verhelpen, komt een geheim uit hun verleden boven water.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AOg8Ory9vUs[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com