U bevindt zich hier: Home » inspiratie » evenementen en uitjes » Verzamelen en upcyclen of recyclen

Verzamelen en upcyclen of recyclen

Geschreven door Elenea

zonnebrillampJe kan allerlei dingen sparen, van speelgoedautootjes tot sleutelhangers en van zonnebrillen tot sigarenbandjes. Je kan het zo gek niet bedenken of er is wel iemand die het spaart. Er zijn studenten van de TU Eindhoven die met die verzamelwoede aan de slag zijn gegaan. Het eindresultaat kan jou wellicht inspireren. Ze maakten van zonnebrillen een zonnebrillenlamp, een kleed van sigarenbandjes en een poef van knuffels de zogeheten ‘knuffelpoef’.
knuffelpoefDe verzamelaarsbeurs is de plek om inspiratie op te doen. Ieder jaar in april in Utrecht.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?