Gerelateerde artikelen

  • Trappelzak slaapzak gratis naaipatroon Trappelzak slaapzak gratis naaipatroon
  • Babymutsje maken met simpele werkbeschrijving Babymutsje maken met simpele werkbeschrijving
  • Bonbondoos bouwplaat ook voor Valentijn Bonbondoos bouwplaat ook voor Valentijn
  • Valentijn cadeau verpakking origineel Valentijn cadeau verpakking origineel
  • Cadeau inpakken tips met verschillende materialen Cadeau inpakken tips met verschillende materialen
  • Persoonlijk notitieboek maken ook origineel cadeau Persoonlijk notitieboek maken ook origineel cadeau
moeders

Mooie film van eigen baby, dreumes en peuter

mooie film van eigen babyBijna alle ouders hebben bewegende beelden van hun baby, zonder ooit een echt mooi filmpje te monteren. En dat is jammer! Want bewegende beelden vormen de perfecte manier om herinneringen en emoties vast te leggen. HummelFilm kan elke fase op een mooie manier in beeld brengen. En dat is leuk voor nu èn later, zeker omdat hummeltjes zo snel veranderen! 

De opdrachtgever bepaalt wat HummelFilm komt draaien. Van de kraamtijd tot de eerste stapjes, een verjaardagsfeestje of de eerste keer fietsen zonder wieltjes. Ook een impressie van een dag uit het leven van een kleintje is mogelijk. Iedere HummelFilm is op maat gemaakt en gemonteerd in afstemming met smaak en wensen. 
Zo levert HummelFilm een mooie en tastbare herinnering die gemakkelijk online gedeeld kan worden of vertoond op een verjaardag of andere speciale gelegenheid. Of juist als bijzonder cadeau kan dienen voor een kersverse ouder, opa of oma.
 
Voor een voorbeeld en meer informatie klik op: hummelfilm.nl of facebook.com/hummelfilm.nl
[vimeo]http://vimeo.com/69896825[/vimeo]