U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Mooie film van eigen baby, dreumes en peuter

Mooie film van eigen baby, dreumes en peuter

Geschreven door Elenea
mooie film van eigen babyBijna alle ouders hebben bewegende beelden van hun baby, zonder ooit een echt mooi filmpje te monteren. En dat is jammer! Want bewegende beelden vormen de perfecte manier om herinneringen en emoties vast te leggen. HummelFilm kan elke fase op een mooie manier in beeld brengen. En dat is leuk voor nu èn later, zeker omdat hummeltjes zo snel veranderen! 

De opdrachtgever bepaalt wat HummelFilm komt draaien. Van de kraamtijd tot de eerste stapjes, een verjaardagsfeestje of de eerste keer fietsen zonder wieltjes. Ook een impressie van een dag uit het leven van een kleintje is mogelijk. Iedere HummelFilm is op maat gemaakt en gemonteerd in afstemming met smaak en wensen. 
Zo levert HummelFilm een mooie en tastbare herinnering die gemakkelijk online gedeeld kan worden of vertoond op een verjaardag of andere speciale gelegenheid. Of juist als bijzonder cadeau kan dienen voor een kersverse ouder, opa of oma.
 
Voor een voorbeeld en meer informatie klik op: hummelfilm.nl of facebook.com/hummelfilm.nl
[vimeo]http://vimeo.com/69896825[/vimeo]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com