U bevindt zich hier: Home » eropuit » Vakantiefoto verzenden als vakantiekaart

Vakantiefoto verzenden als vakantiekaart

Geschreven door Elenea

foto als vakantiekaartDat is persoonlijk. Je verstuurt vanaf je vakantieadres een zelfgemaakte vakantiefoto met een persoonlijke boodschap naar de familie en vrienden thuis. Met een druk op de knop wordt jouw vakantiefoto meteen je vakantiekaart.
Download de gratis app : iFotoPrinter.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?