U bevindt zich hier: Home » kind en media » Kidsbios en veilig YouTube filmpjes kijken

Kidsbios en veilig YouTube filmpjes kijken

Geschreven door Elenea

kidsbios voor veilig YouTube kinderfilmpjes kijkenKidsbios voor kinderen om veilig YouTube filmpjes te kijken. Als je als kind een kinderfilmpje zoekt, stuit je vaak op ‘nare’ verrassingen. Dit komt jullie vast bekend voor: je laat je kinderen of neefje en nichtje spelen op je computer. Ze gaan op zoek naar een filmpje over de Teletubbies en komen ineens veel minder vriendelijke wezentjes tegen dan op TV. Dit is uiteraard niet de bedoeling, maar hoe hou je dit in de gaten? Het is vrijwel onmogelijk alles te controleren wat je kids bekijken.

kidsbios voor veilig YouTube kinderfilmpjes kijken 1Kidsbios.nl is de oplossing waardoor jij je kinderen met een gerust hart kunt laten surfen naar leuke filmpje. Een website vol leuke, grappige, leerzame en stoere filmpjes van YouTube voor kinderen.

Kidsbios en veilig YouTube filmpjes kijken

Kidsbios is er speciaal voor kids van 0 tot 10 jaar en voor alle leeftijden zoeken wij de leukste filmpjes op YouTube. Het liefst zoeken wij Nederlandstalige filmpjes, vooral voor de kleintjes is dit het leukste. Kidsbios is makkelijk, je gaat naar het videokanaal dat je kind leuk vindt, klikt op het 1e filmpje en vervolgens worden alle filmpjes binnen dat kanaal achter elkaar afgespeeld. En na het laatste filmpje stopt het afspelen. Dit betekent dus dat je zeker weet dat je kindje leuke filmpjes te zien krijgt.

Kidsbios.nl is de plek waar kinderen veilig filmpjes van YouTube kunnen kijken. Elk filmpje op deze site is door een team gecontroleerd, zodat ouders met een gerust hart hun kinderen kunnen laten kijken naar de selectie van filmpjes. Dit levert veel enthousiaste reacties op van ouders maar ook van kinderen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com