U bevindt zich hier: Home » eropuit » Limburg is favoriet als vakantie provincie

Limburg is favoriet als vakantie provincie

Geschreven door Elenea

favoriete en populaire vakantiebestemmingen NederlandLimburg is veruit de meest favoriete vakantieprovincie, dat blijkt uit een onderzoek onder de bezoekers van bungalowparkoverzicht.nl 
Limburg, dan Zeeland en vervolgens Gelderland en Drenthe. De favoriete plekken zijn steden/dorpen, vakantieparken en regio’s.

  • Favoriete steden/dorpen zijn Vaals (Zuid-Limburg) en Egmond aan Zee (Noord-Holland)
  • Favoriete vakantieparken zijn Weerterbergen (in Zuid-Limburg) en Huttenheugte (in Drenthe), gevolgd door Vennenbos (in Noord-Brabant).

De meeste gegeven motivaties voor de gekozen favoriete vakantieplek hebben betrekking op ligging en omgeving. De Veluwe is voor veel Nederlanders goed bereikbaar en heeft een prachtige natuur. Limburg biedt ook een mooie natuur en biedt veel mogelijkheden om uitstapjes te maken, niet alleen in Limburg zelf, maar ook in België en Duitsland. Bestemmingen aan zee blijven daarnaast ook onverminderd populair.

Limburg en op vakantie in eigen land

Nederlanders gaan graag op vakantie in eigen land. Minimaal een keer per jaar naar de favoriete vakantieprovincie en soms zelfs vaker. Hierbij gaat de voorkeur uit naar een verblijfsduur van een week, maar ook een midweek of weekend zijn zeer populair.
Ook de zomervakantie wordt regelmatig in de favoriete vakantieprovincie doorgebracht.

De volledige onderzoeksgegevens vind je bij bungalowparkoverzicht.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com