U bevindt zich hier: Home » moeders » Zwembad in de buurt is goedkoop en veilig

Zwembad in de buurt is goedkoop en veilig

Geschreven door Elenea
BRON: hdwallpapers4free.com

BRON: hdwallpapers4free.com

Zwembad in de buurt heeft een redelijke entreeprijs en is altijd met toezicht, zodat je veilig kunt zwemmen en bivakkeren in en om het zwembad. De zon schijnt en we trekken er massaal op uit. Waarom?
Uit een onderzoek van de Jonge Gezinnen VoordeelPas blijkt dat 85% van de gezinnen graag vaker een dagje weg wil. Door de crisis en de hoge entreekosten van onder andere attractieparken en dierentuinen zijn gezinnen steeds vaker genoodzaakt om thuis te blijven.

Dagjes uit zijn bij gezinnen nog altijd onverminderd populair. Met stip op nummer één staat de dierentuin. Ook de speeltuin en attractieparken zijn in trek. Het veelal gratis vertier van de speeltuin wordt hierbij het meest opgezocht; gemiddeld meer dan tien keer per jaar. Een dierentuin of attractiepark wordt gemiddeld maar één of twee keer per jaar bezocht.

Zwembad in de buurt of toch liever vaker een dagje uit

Een uitje, dat gezinnen gemiddeld zo’n € 80,- kost wordt uitgesteld door deze hoge kosten. Een gezellig dagje uit heeft een keerzijde: bijna de helft van de gezinnen geeft op zo’n dag meer geld uit dan vooraf voorgenomen. Dure consumpties, benzinekosten en souvenirs zijn hier de belangrijkste oorzaak van. Veel moeders hebben na afloop dan ook spijt van het te veel uitgegeven geld.

Ga met het gezin naar het zwembad in de buurt en er is geen kater na het uitje. Paps komt na zijn werk nog even zwemmen en na een lekker patatje gaat iedereen tevreden naar huis.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com