U bevindt zich hier: Home » eropuit » Filmtip : Jeune et Jolie is verleiding, seksualiteit en moraliteit

Filmtip : Jeune et Jolie is verleiding, seksualiteit en moraliteit

Geschreven door Elenea

Jeune_&_Jolie_High_Res (1)Na de heerlijke films Huit Femmes en Potiche komt regisseur François Ozon opnieuw met een zinderende film over een bijzondere vrouw. In de filmtip : Jeune & Jolie draait het volledig om verleiding, seksualiteit en het vinden van je eigen identiteit. De beeldschone rising star Marine Vacth (Frans topmodel in haar eerste filmrol!) speelt de 17-jarige Isabelle die op zoek gaat naar zichzelf en de liefde. Vanaf haar eerste keer volg je Isabelle tijdens haar zinderende zoektocht naar haar normen en waarden, sensualiteit en hopelijk ware liefde.

Fimtip : Jeune et Jolie, een zinderende film

filmtip jeune en jolieEen coming-of-age portret van een 17-jarig Frans meisje (Marine Vacth) dat verteld wordt over vier seizoenen. Het verhaal begint bij haar seksuele bewustwording en gaat via haar ‘eerste keer’ verder naar haar ontdekking van de liefde en de zoektocht naar haar identiteit. Een film van François Ozon (o.a. Sous le sable, Swimming Pool, Huit Femmes, Potiche) over seksualiteit, sensualiteit en moraliteit met treffende muziek van Françoise Hardy.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RF2_dBh5ZXw&list=UUuX3GeY-PHfac7HjlJ4paWw[/youtube]

WEETJES ( Bron : nl.wikipedia.org/bioscoop ) :
De grootste bioscoopketens in Nederland zijn Pathé, JT Bioscopen, Wolff Cinema Groep en Utopia/Utopolis.
Het grootste scherm in Nederland heeft zaal 1 van Pathé Schouwburgplein in Rotterdam: 10 × 23,5 meter, groter nog dan dat van de IMAX-zaal van Pathé Arena (164 m²).
In een servicebioscoop komt een medewerker tijdens de film aan de stoel om een bestelling op te nemen en de consumpties te brengen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com