U bevindt zich hier: Home » eropuit » Familiepark groots speelpark in Nederland

Familiepark groots speelpark in Nederland

Geschreven door Elenea

familiepark plaswijckpark binnen en buitenFamilieparken zijn er volop in Nederland. Het speelpark met de havenspeeltuin, dierentuin, verkeerstuin, de gezellige picknickweide en het grootste (binnen)speelhuis van Nederland maken van Plaswijckpark in Rotterdam een van de leukste uitjes voor het hele gezin, zowel met zon als met regen.

Familiepark en wat te doen

Ontdekken of je op een aap lijkt in de Apenspeeltuin. Op je hardst door de Verkeerstuin scheuren. Of je een echte zeeman voelen in de Havenspeeltuin. En binnen de beesten uithangen! In Plaswijckpark is het écht leuk!
Van trampoline springen, badschuim spuiten tot klauteren door geheime tunnels en nog veel meer.

en kortingskaarten naar

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com