Gerelateerde artikelen

  • Een eigen poppenhuis bouwen Een eigen poppenhuis bouwen
  • Simpel en snel bloemenschaal maken Simpel en snel bloemenschaal maken
  • Muur decoreren met origineel zelfmaak idee Muur decoreren met origineel zelfmaak idee
  • Kaarsen decoreren en versieren doe je zo Kaarsen decoreren en versieren doe je zo
  • Effen witte muur simpel relief dus sfeer geven Effen witte muur simpel relief dus sfeer geven
  • Raffia mand met deksel versieren met gehaakte bloemen Raffia mand met deksel versieren met gehaakte bloemen

Cool knutselen voor jong en oud

cool knutselen voor jong en oudCool knutselen is voor alle leeftijden. De knutselprojecten zijn voor jongens en meisjes, voor jong en oud en uitgelegd worden bijvoorbeeld : je fiets pimpen, een zelfgemaakte vlieger oplaten, experimenteren met alles wat de natuur te bieden heeft, parfum maken van verse kruiden, je eigen bloemen kweken of een echt parcours in het zand graven met heuvels en hindernissen voor je auto’s en ander speelgoed,  je eigen springtouw maken, een hut bouwen van een grote doos of je eigen citroenenenbommenwerper  knutselen.

Cool knutselen

Met dit giga-knutselboek wordt menig knutselaar blij. De uitgave  is in A4-formaat en toont meer dan vijftig originele knutselideeën. Er staan niet alleen ideeën met ‘alledaagse’ materialen in, maar ook materiaal suggesties als aardappels, vis, planten en bloemen. Ook de ideeën zijn alles behalve standaard en vele ervan liggen tussen knutselen en écht experimenteren in.
Lijkt het je wat, dan kan je deze gave knutsel ideeën vinden in het knutselboek :
“Cool! Knutselen”.
Leuk om cadeau te geven en te bestellen voor jouw gezin.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?