U bevindt zich hier: Home » feestdagen » hobby en cadeau shoppen » Kleurboeken met sprookjes zijn kleursprookjes

Kleurboeken met sprookjes zijn kleursprookjes

Geschreven door Elenea

kleurboek sprookjesKleurboeken met sprookjes in de vorm van een heel leuk boekje dat ingekleurd kan worden. De sprookjes zijn al mooi om in zwart-wit naar te kijken. Caroline Ellerbeck maakte al het prachtige paaskleed dat je in kon kleuren. Nu heeft ze dus ook heel leuke boekjes gemaakt die ingekleurd kunnen worden.
Voor bij het paaskleed kan je gratis downloaden : de gratis inkleur-eierdopjes en de gratis inkleurnaamkaartjes voor Pasen

Wat betekenen de kleuren en krassen die je kind tekent? Bij kinderen die net beginnen met tekenen zeggen kleuren nog niet veel, behalve dan dat ze lekker fel moeten zijn. Dus grijpen peuters vooral naar de primaire kleuren. Worden ze ouder, dan krijgen kleuren meer betekenis. Verder lezen bij peuterkleuter.jongegezinnen.nl er zinj ook mooie kleurplaten te downloaden.

Kleurboeken met sprookjes kopen en meer over lezen

Maak je keuze uit de onderstaande mogelijkheden:

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com