U bevindt zich hier: Home » eropuit » Proeverijen en workshops tijdens World Food Festival

Proeverijen en workshops tijdens World Food Festival

Geschreven door Elenea

proeverijen en workshops tijdens World Food Festival

Proeverijen en workshops in Rotterdam tijdens het World Food Festival. Dan zie je dat Rotterdam best een beetje kan kokkerellen. Om dat te bewijzen organiseert de maasstad van half september tot eind oktober dit festival met markten, proeverijen en workshops.

Proeverijen tijdens Worls Food Festival

Tijdens deze manifestatie loopt het water je in de mond. Dat gebeurt doorlopend in het Future Food House, een glazen foodlab in het Museumpark, waar ruim 25 creatieve geesten en designers in een expositie hun kijk op de toekomst van ons eten geven en waar de beste koks van Nederland in de spotlights staan.

Dat maak je mee in de Rotterdamse horeca en kookwinkels die op geheel eigen wijze ‘actie’ voeren en je beleeft het in de weekenden tijdens festivals, markten, proeverijen en excursies en routes door en rond de haven, de stad en het Westland.

Het World Food Festival bestaat uit meer dan 100 programmaonderdelen. Nieuwsgierig naar het complete programma? Kijk op ons programma overzicht welke activiteiten bij jou in de smaak vallen!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com