U bevindt zich hier: Home » eropuit » Nachtclub Abe voor dertigers

Nachtclub Abe voor dertigers

Geschreven door Elenea

abe nachtclub voor dertigersNachtclub Abe bevindt zich in het voormalige Wertheim en Gompetz bankgebouw, daterend uit 1871. Dit gebouw is omgetoverd tot een spectaculaire lounge en nachtclub. Het idee voor ABE club & lounge komt voort uit een behoefte die volgens de oprichters nog niet vervuld werd. Namelijk de wens van dertigers om een exclusieve avond te beleven in een sfeervolle club. Met ABE club & lounge heeft de Amstelstraat en het centrum van Amsterdam er een nieuwe uitgaansgelegenheid van internationale allure bij.

Nachtclub Abe en entertainment van hoog niveau

ABE bestaat uit een lounge en club gedeelte, welke samen ruimte bieden aan maximaal 350 personen. Terwijl de lounge met een Island bar uitermate geschikt is voor een heerlijk glas wijn om de avond te beginnen, waan je je in het clubgedeelte in een compleet andere wereld; één die je doet denken aan de betoverende feesten zoals je die alleen hebt ervaren in buitenlandse steden als Miami, New York of Barcelona.

nachtclub abe voor dertigers 1De programmering van ABE club & lounge is net als de ambiance: magisch, gezellig, veelzijdig en afgestemd op de doelgroep. In het loungegedeelte wordt voornamelijk gebruik gemaakt van vocale klanken. In de club wordt elk weekend een verrassend programma neergezet dat ondersteund wordt door nationale en internationale DJ’s en entertainment van hoog niveau.

Openingstijden
De club is geopend op:
Woensdag van 20:00-01:00 uur (alleen lounge)
Donderdag van 21:00-04:00 uur
Vrijdag en zaterdag van 21:00-05.00 uur
Zondag van 18:00-01.00 uur

Toegangsprijs
Woensdag gratis
Donderdag en zondag €10,- p.p.
Vrijdag en zaterdag €20,- p.p.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com