U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Accessoires voor baby en kind

Accessoires voor baby en kind

Geschreven door Elenea

thumbs_kidzimpulz-speel2Accessoires voor baby en kind, zoals zit, lig, speel en lounge producten die zijn ontstaan uit ervaring van moeders en kinderen en daardoor de handigste en beste producten voor baby en kind. Kleintjes moeten kunnen rollen, kruipen en zitten. Daarom zijn de speelkleden gemaakt van nylon en gevuld met vlies en makkelijk schoon te maken met een vochtige doek.
Er is een extra groot en zacht aankleedkussen XXL (ten minste houdbaar tot de zindelijke leeftijd!) en een feed ’n sleep voedingskussenhoes, waarmee je kussens weer een nieuw leven geeft! Of wat dacht je van een peuterstoeltje met afneembare hoes en een luieretui voor in je handtas!

kidzimpulz-loungeBaby en kind KidZ ImpulZ producten

De producten van KidZ ImpulZ zijn niet alleen praktisch, ze doen het ook goed in menig interieur. Ook hier weer dat meedenken moeders! Je hoeft echt niet direct het speelgoed op te ruimen: het is allemaal zo leuk en decoratief, dat het totaal niet misstaat in je huis. KidZ ImpulZ biedt ook de mogelijkheid producten persoonlijk te maken. Je kunt bijvoorbeeld de naam van je kindje of een leuke kinderkreet op diverse items plaatsen. Gaaf als (kraam)cadeau!

kidzimpulz-zitOf je nu op zoek bent naar een peuterstoeltje, een aankleedkussen XXL, een extra dik speelkleed of een leuke poef voor op de slaapkamer: KidZ ImpulZ biedt in de categorieën ‘zit, lig, speel en lounge’ vele duurzame producten. En dat KidZ ImpulZ moeders écht begrijpt blijkt uit het feit dat speelkleden een aankleedkussens op maat kunnen worden gemaakt.

Bekijk alle accessoires bij de website van KidZ ImpulZ

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com