U bevindt zich hier: Home » buitenland » Voordelig tanken in het buitenland

Voordelig tanken in het buitenland

Geschreven door Elenea

waar tanken in het buitenlandTanken tijdens een lange vakantie autorit kan soms qua financiën wel flink tegenvallen, want de brandstofprijzen in de Europese landen vertonen nog steeds grotere prijsverschillen. Doordat in veel Europese landen de prijzen veel lager liggen, kan je eenvoudig vele euro’s per tankbeurt besparen. Daarom is het verstandig om thuis te noteren in welk land je het beste kunt tanken.

Checklist slim tanken in het buitenland

Nog even stoppen in Luxemburg of toch doorrijden naar Frankrijk?
Check voor vertrek de site van United Consumers/vakantie om te zien in welk land benzine, lpg of diesel het goedkoopst is.

TIP:
Zowel de namen van de brandstoffen als de kleur aan de tankzuilin het buitenland kunnen nogal afwijken van wat je gewend bent in Nederland. Zo voorkom je het tanken van verkeerde brandstof. Lees de adviezen bij tanken in het buitenland.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com