U bevindt zich hier: Home » inspiratie » creatief » Mozaiek benodigdheden van steentjes tot gereedschap

Mozaiek benodigdheden van steentjes tot gereedschap

Geschreven door Elenea

mozaiek benodigdhedenMozaiek benodigdheden zoals tegels, glasmozaiek en millefiori,  marmerlijm, de glassnijder en paleerijzers, maar ook toeslagstoffen voor voegmiddelen (zie ook de pigmenten!), de nodige gereedschappen en tafelonderstellen, een groot assortiment glass nuggets, die ook te gebruiken zijn bij glas-in-lood projecten.

Mozaiek benodigdheden glas soorten

Andere glassoorten zijn Spectrum Art Glass en Van Gogh glas. In de Topline producten is marmer beschikbaar en glasmozaiek van Bisazza, Trend en het Franse Opio. Uit Italië afkomstig zijn de SICIS producten uit de series Iridium Mosaic, Murano Smalto en Waterglass Mosaic, alsmede de Opus Romano van Bisazza. Vergeet niet te kijken bij de spiegeltegels, die echt heel bijzonder zijn.
Bij de mozaïek ondergronden vind je allerlei ondergronden die leuk zijn om je project op uit te werken.

  • Voor je begint met het mozaieken van een bepaald object, wil je natuurlijk graag weten hoeveel tegels je ongeveer nodig hebt. Klik hier voor de tegelteller
Alle werkelijk alle mozaïekbenodigdheden, dus van tegeltje tot gereedschap, kan je online bestellen bij Tiles & Tools.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Conny november 11, 2005 - 3:05 pm

Hallo Elenea,

Bedankt voor je ongevraagd enthousiaste aanbeveling van onze webshop. Werkelijk perfect. Wist je trouwens dat we tegenwoordig ook mozaiekparties organiseren bij de mensen thuis? Kennis maken met mozaiek in de trend van de ouderwetse tupperwareparties.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com