U bevindt zich hier: Home » kinderkamer » Canvasdoeken voor kinderkamer personaliseren

Canvasdoeken voor kinderkamer personaliseren

Geschreven door Elenea

Vlinder_kids_2Canvasdoeken voor in de kinderkamer voor jongens en meisjes. Deze door Manon en Tamara ontworpen doeken kunnen simpel aangepast worden aan jouw wensen. Denk aan een kleur of kleurencombinatie in een perfecte match met de rest van jouw interieur! Daarnaast kan je ook personaliseren door bijvoorbeeld een naam, datum of tekst in de ontwerpen te verwerken, kortom een hippe touch voor je kinderkamer.

Canvasdoeken collectie

Voor de allerkleinsten zijn er veel dieren in de collectie opgenomen: denk aan draakjes, uiltjes, olifanten en vlinders, maar ook (heel stoer) voor babyboys auto’s en vliegtuigen. canvasdoeken kinderkamer personaliserenVoor kinderen van 4 tot en met 6 jaar zijn er o.a. prinsessen en dieren voor meisjes en piraten en raceauto’s voor jongens.

Of het nou voor de eigen kinderkamer of als cadeautje dient: succes is met deze canvasdoeken gegarandeerd. De kernwoorden uniek, hip, fris, vrolijk, verrijkend en leerzaam zijn hierop van toepassing.
Bekijk zelf alle mogelijkheden bij IetsBovenDeBank.nl, want een witte muur in een kinderkamer…dat hoeft écht niet!

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com