U bevindt zich hier: Home » eropuit » Planet Earth op grootste HD scherm in Ziggo Dome

Planet Earth op grootste HD scherm in Ziggo Dome

Geschreven door Elenea
ziggo dome planet earth

BRON: ziggodome.nl

Planet Earth in Concert op het grootste HD projectiescherm van Nederland in een adembenemende productie met het 80 koppig groot Gelders Orkest op 28 december 2013. Eenmalig te zien in de Ziggo Dome Amsterdam : Het magische Planet Earth in Concert, de ‘moeder der alle natuur documentaires’ van BBC Worldwide. Dankzij de spectaculaire cinematografie en de intense muziek, komt het prachtige verhaal over het leven op aarde magistraal tot leven.

Omdat meerdere rangen al nagenoeg uitverkocht zijn én omdat gezinnen met kinderen de voorkeur blijken te geven aan een matinee voorstelling tijdens de Kerstvakantie heeft producent Niehe Van Lambaart Theaterproducties besloten tot een extra concert op zaterdagmiddag 28 december om 15:00 uur.

 

Planet Earth in Concert eenmalig in Ziggo Dome Amsterdam

Beleef een muzikale en filmische ervaring die je meesleept in de wonderen van de natuur. Van de torenhoge pieken van Nepal, naar het weelderige groen van de Amazone. Van de droge halve manen van de Sahara, tot glinsterende poolkappen, onze wereld is werkelijk spectaculair. Vertoond op een 30 meter breed HD scherm en dankzij het vernieuwde geluidsplan dat uniek is in Europa en voor het eerst wordt toegepast in de Ziggo Dome, is Planet Earth in Concert een absolute filmische en bijna epische belevenis. De show is geschikt voor bezoekers vanaf 8 jaar.

Beleef de ultieme combinatie van de prachtige beelden met de magische klanken van de muziek in de Ziggo Dome met Planet Earth in Concert.

  • Planet Earth in Concert – 28 december om 20:00 uur, Ziggo Dome Amsterdam
  • Kaarten van € 29,50 tot € 49,50. Golden Seats inclusief souvenirboek € 59,50
  • Verkrijgbaar via See Tickets op 0900 1353 of www.seetickets.nl of via www.planetearthinconcert.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com