U bevindt zich hier: Home » eropuit » Filmtip 'La vie d’Adèle' is ontroerend liefdesverhaal

Filmtip 'La vie d’Adèle' is ontroerend liefdesverhaal

Geschreven door Elenea

LA_VIE_D'ADÈLE_High_res (4)Filmtip ‘La vie d’Adèle’ is volgens de Cannes jury “A great love story that made all of us privileged to be a fly on the wall, to see this story of deep love and deep heartbreak evolve from the beginning.” De kritieken waren lovend en de film won de Gouden Palm 2013 tijdens het Cannes Film Festival.

Filmtip ‘La vie d’Adèle’

LA_VIE_D'ADÈLE_High_res (9)In de Franse film volg je het verhaal van Adèle, een 15-jarig meisje dat iets mist in haar leven, maar niet kan uitleggen wat. Dan ontmoet ze Emma en lijkt alles ineens op zijn plaats te vallen. In de hoofdrollen van La vie d’Adèle schittert nieuw talent en zij vertolken de pure en intense film levensecht over de opkomst en ondergang van een eerste liefde. De 15-jarige Adèle is zeker van twee dingen: ze is een meisje en meisjes gaan uit met jongens. Maar wanneer ze Emma ontmoet, een jonge vrouw met blauw haar, wordt haar hele leven op z’n kop gezet. Emma geeft Adèle de kans om haar verlangens te ontdekken, om zich te laten gelden als vrouw en als volwassene. Een ontroerend film over het geluk en verdriet van een eerste grote liefde, en alles wat daar bij hoort.

Benieuwd geworden naar deze prachtige film?
Bekijk dan nu hieronder de trailer van La vie d’Adèle!

[vimeo]http://vimeo.com/75471898[/vimeo]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com