U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » allerlei » Figuurtjes maken van afval

Figuurtjes maken van afval

Geschreven door Elenea

figuurtjes maken van afvalFiguurtjes maken van afval dat overal om ons heen te vinden is.  Hoe gaan wij om met ons afval? Gooien we het zomaar op straat, in de natuur, in de afvalbak of kan je er meer mee? Trashii Cans zijn gemaakt van afvalmateriaal en worden overal op straat waar afval rondslingert neergezet. Ze hebben allemaal een klein afvalbakje bij zich. Ze zetten je aan het denken, maar zorgen ook voor een glimlach.

Figuurtjes maken van afval

Je maakt bijvoorbeeld een Trashii Can met een plastic tasje, twee plastic dopjes en dichtbinders van vuilniszakken. Ze houden een klein prullenbakje vast. Misschien werkt het aanstekelijk om zelf aan de slag te gaan. Want het is ook een project. Heb je zelf een Trashii Can gemaakt of heb je er een gevonden en opnieuw geplaatst, dan kan je dat melden! Mail een berichtje en een foto naar: TrashiiCan1@gmail.com
Vergeet niet bij je figuurtje de website van Trashii Can te noemen en te schrijven, zodat degene die hem oppakt informatie over dit project kan vinden.
Wil je een Trashii Can maken, maar je weet niet hoe, bekijk de werkuitleg bij trashiican.wordpress.com

Gerelateerde artikelen

1 reactie

margriet oktober 14, 2013 - 10:35 am

afval verwerken is ook mijn gedachten en doe het ook. Van de bolletjes in odorexrollers maak ik kettingen die ik draai in een lapje voile en leg er knoopjes in.
De doppen van de odorex vul ik met droge macaroni en lijm ze aan elkaar en haak er een hoesje om (babyrammelaartjes).
Ik gooi weinig weg bewaar het en weet uiteindelijk wat ik er mee kan doen.
Lege potjes van bodycreme of scrubcreme haak ik om en ook het dekseltje versier ik en vul het met een kadootje voor baby of gastvrouw. scheelt weer als je een doosje nodig heb.

Reageer

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com