U bevindt zich hier: Home » kinderkleding » Regenlaarsjes zelf beschilderen

Regenlaarsjes zelf beschilderen

Geschreven door Elenea

regenlaarsjes zelf beschilderenRegenlaarsjes om te hopen dat het nog maar even lekker blijft regenen. De paintable boots zijn laarzen die keer op keer opnieuw beschilderd kunnen worden. De verf is te verwijderen met de meegeleverde magische doekjes. Zo geef je ieder seizoen je laarzen weer een nieuwe look of geef je ze door aan je broertje of zusje. Van rose naar blauwe laarzen, van ridder naar prinses, alles is mogelijk.
Regenlaarsjes bestellen bij fashionbootz.nl/kinderen/beschilderbare-regenlaarzen

Regenlaarsje en informatie

regenlaarsjes zelf beschilderen 1De laarzen en verf zijn ontwikkeld en getest in Israel. De laarzen zijn wit en voorzien van een transparante coating. Met de speciale verf kun je de laarzen beschilderen. De verf is stofdroog in circa 30 minuten en water- en nagenoeg krasvast na circa 24 uur. Hierna kan de verf alleen nog worden verwijderd door de speciale magical wipes. De laarsjes worden geleverd in een sfeervolle verpakking met de speciale verf, kwasten, magical wipes, gebruiksaanwijzing en verfpaletje. Met de set kun je circa 5 keer de laarzen opnieuw beschilderen. Losse verf en doekjes zijn ook leverbaar.
Let op:  per twee maten: Mt 25/26 – Mt 27/28 – Mt 29/30 – Mt 31/32 – Mt 33/34 – Mt 35/36 – Mt 37/38 – Mt 39/40

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com