U bevindt zich hier: Home » cadeau shoppen » Leerzame spellen en puzzels voor jonge kinderen

Leerzame spellen en puzzels voor jonge kinderen

Geschreven door Elenea

puzzel varken en bigLeerzame spellen en puzzels voor de allerjongsten is van Playlab. Playlab is in samenwerking met grootouders, ouders en kinderen ontwikkeld. Het doel van Jumbo is om kinderen naast speelplezier ook iets wezenlijks mee te geven. Lezen, schrijven, tellen, rekenen, maar ook samen spelen of slim denken. Nieuwe en leerzame spellen en puzzels in de nieuwe speelgoedlijn zijn :

knotsgekke dieren

Knotsgekke dieren
Een leuke en nieuwe variant op het overbekende spelletje memo. Zet de diadeem op, kies een paar dierenoren en een kleur. Per beurt draait iemand een kaart om van de stapel. Is het jouw dier of kleur? Maak dan zo snel mogelijk het geluid van het dier dat op de kaart staat! Als de kaartjes op zijn, telt iedereen de gewonnen kaarten. Degene met de meeste kaartjes, wint!

sprookjesSprookjeskwartet en Zwarte Piet
Met het Sprookjeskwartet verzamel je jouw favoriete sprookjesfiguren als De wolf en de zeven geitjes, Doornroosje, Prinses op de Erwt of Roodkapje.

 

 

 

dierentorensDierentorens
Je tegenspeler heeft zes dieren verstopt in zijn torentje en jij moet raden in welke volgorde de dieren verstopt zitten.

 

 

vloerpuzzelPuzzels
De grote, degelijke stukken maken het geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar om spelenderwijs hun ruimtelijk inzicht en fijne motoriek te trainen met de mooi vormgegeven puzzels.
Met de Teltrein puzzel leggen kinderen de treinen in de juiste volgorde door de cijfers op de trein te puzzelen, en oefenen ze gelijk met tellen.
De Boerderij vloerpuzzel is een prachtige grote puzzel van 70 bij 50 cm, waarmee kinderen het boerderijleven ontdekken.
De Safari zoekpuzzel is een uitdagende puzzel, waarbij kinderen na het leggen van de puzzel de figuurtjes proberen terug te vinden.
De super schattige Babydieren 4 in 1 puzzel, waarmee kinderen een kuikentje, biggetje, kalfje en lammetje kunnen puzzelen. De puzzels variëren in het aantal stukjes en daarmee de moeilijkheidsgraad zodat kinderen een steeds moeilijkere uitdaging krijgen.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com