U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Zelfvertrouwen door leuke kleding en lingerie

Zelfvertrouwen door leuke kleding en lingerie

Geschreven door Elenea

zelfvertrouwen door leuke kledingZelfvertrouwen groeit door leuke kleding en lingerie. De geboorte van je kind is een van de mooiste gebeurtenissen in je leven. Ondanks dat laat een zwangerschap sporen na. Je lichaam is veranderd, soms blijvend. Je buik is minder plat dan voor de zwangerschap, je borsten minder stevig en misschien heb je wel flinke striae overgehouden. Deze dingen kunnen er voor zorgen dat je je onzeker gaat voelen over je uiterlijk. Geen nood, de juiste kleding kan heel veel voor je doen.

Zelfvertrouwen en basis kleding

De basis van goed zittende kleding is lingerie. Er is een grote verscheidenheid in ondergoed voor dames. Het kan dat kleine buikje verbergen of je boezem iets voller maken. Dit zorgt al dat bijvoorbeeld jurken veel mooier vallen. Een medewerker van een lingeriewinkel kan het juiste advies geven.

Valkuilen
Sommige vrouwen krijgen door onzekerheid de neiging zich te verstoppen in (te) wijde kleding. Wat (te) wijde kleding voornamelijk doet is dat je breder lijkt dan dat je bent en het accentueert je pluspunten zeker niet. Ditzelfde geldt ook voor donkere kleuren. Zwart kleedt heupen slank af maar je taille valt ook weg. Veel vrouwen willen voldoen aan het door de media geschetste ideaalbeeld. Ook dit is een valkuil. Aan elke foto wordt flink gefotoshopt voor deze in de bladen staat en is daarmee verre van waarheidsgetrouw en niet bereikbaar.

Wat je wel moet doen
Zoals gezegd is de basis van een mooi figuur goede lingerie. Daarnaast kun je je pluspunten benadrukken door daar de aandacht op te vestigen. Dit doe je door op die plaatsen opvallende patronen, mooie stoffen of accessoires te gebruiken. De dingen waar je niet zo tevreden over bent kun je juist minder opvallend maken door minder uitgesproken kleuren te gebruiken. Je zult zien: als je er mooier uitziet, voel je je zekerder over jezelf!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=A_iYMvqjBx0[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com