U bevindt zich hier: Home » eropuit » Fiets opladen en onderweg problemen met de fiets

Fiets opladen en onderweg problemen met de fiets

Geschreven door Elenea

app smartphoneFiets opladen bij oplaadpunten onderweg of heb je onderweg problemen, dan wil je graag razendsnel weten waar je jouw elektrische bike aan de stekker kunt leggen of weten waar de dichtstbijzijnde rijwielhersteller is.

Fiets opladen voor recreatieve fietser

Ben jij een recreatieve fietser? Dan is deze app ideaal voor jou. Je hebt altijd alle handige rijwiel adressen, oplaadpunten en horecagelegenheden bij de hand, ook om even lekker uit te rusten tijdens een tocht.
Je vindt in de app nu ook honderden routes door heel Nederland op basis van het bekende knooppuntennetwerk. Selecteer een route in de app en je kunt meteen van start. Je kunt de route volgen vanaf jouw telefoon door een gemakkelijk te volgen knooppuntenweergave.
fietsen 123 appMet de 123-app ga je geïnformeerd op weg. Want door deze app te gebruiken op je smartphone met gps-functie kan je alles direct vinden.
Ga naar fietsen-123-app

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com