U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Makkelijke muesli voor werkende moeders

Makkelijke muesli voor werkende moeders

Geschreven door Elenea

handige muesli voor werkende moedersMakkelijke muesli voor werkende moeders vind je bij Mymuesli. Deze healthy aanwinst heet : mymuesli2go. De handige portieverpakking is verkrijgbaar in diverse smaken met verleidelijke namen als Choco Crush, Red Passion en Berry White Choc en kun je gemakkelijk overal mee naar toe nemen. Mymuesli2go zorgt voor een energieke start van de dag. Voeg een beetje yoghurt of melk toe aan de 100% bio-ingrediënten en je ontbijt is klaar…..
Prima en gezond idee, want je maag is goed gevuld dus daar kan je dan op die werkdag even mee vooruit. Ook als lunch is het een aanrader ……
Meer informatie bij nl.mymuesli.com/muesli2go

Makkelijke muesli heet mymuesli2go

 

Berry White Choc is voor fruitige chocotypes. In de cup vind je zoetzure frambozen, cranberry’s en witte biologische chocolade samen met ontbijtgranen. De Nut variant is één en al kraaksensatie. Met gezonde ingrediënten zoals dadels, hazelnoten, cashewnoten, walnoten, kokoschips en sojavlokken kan dit na één hap zomaar je favoriet worden.

Bircher Muesli met o.a. fijne havervlokken, appel, hazelnoten en lijnzaad. Vanwege de specifieke bereidingswijze is dit een muesli om niet snel te vergeten. Kijk op www.mymuesli.nl/bircher voor het recept. Tip: extra lekker met vers geraspte appel en kaneel!

handige muesli voor werkende moeders 1

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com