U bevindt zich hier: Home » wonen en decoreren » Kamer inrichten met hulp van een roomplanner

Kamer inrichten met hulp van een roomplanner

Geschreven door Elenea

roomplannerKamer inrichten met hulp van een roomplanner is dé oplossing als je binnenkort van plan om iets in je huis te gaan verbouwen. Bij VTwonen hebben ze een online roomplanner. Daarop geef je de maten van een kamer aan en kan je er alles in zetten wat je in het echt ook wilt gaan plaatsen. Je bekijkt dus of alles past. Je kan er uren mee bezig zijn, dus je bent gewaarschuwd, het kan verslavend werken.

Kamer inrichten met hulp van een roomplanner

  • Op roomplanner-online.nl maak je een handomdraai een 2- of 3D-ontwerp   van je nieuwe inrichting. Met een klik op de muis komt je keuken, woon- slaap of  badkamer vervolgens in de juiste verhouding op het computerscherm te staan.  Experimenteren met vloeren, kleuren, meubels, met verlichting of stoffering kan dus helemaal geen kwaad! Meld je eenmalig aan en krijg onbeperkt en gratis toegang tot de 3D interieur ontwerper!
  • Als je een nieuwe woning gaat betrekken of als je juist je huidige woning opnieuw wilt inrichten, is het erg prettig als je van te voren weet of het wel gaat bevallen. WonenWonen.nl biedt u een drietal programma’s waarmee u 2- en 3D kunt inrichten en/of ontwerpen. – See more at: wonenwonen.nl/wonen/roomplanners

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com