U bevindt zich hier: Home » moeders » IKEA knuffel cadeau en bijdragen aan goed doel

IKEA knuffel cadeau en bijdragen aan goed doel

Geschreven door Elenea

IKEA knuffel en goed doel steunenIKEA knuffel cadeau voor de jaarlijkse Pluchen Speelgoedactie voor beter onderwijs.
Tot en met 5 januari 2014 doneert de IKEA Foundation wereldwijd voor elk verkocht pluchen speelgoedbeest of kinderboek één euro aan onderwijsprojecten van UNICEF en Save the Children. Dit jaar kunnen klanten voor het eerst niet één, maar twee keer een bijdrage leveren. Bij de uitgang van elke IKEA vestiging staat een doneerbak waarin klanten hun gekochte knuffels of kinderboeken kunnen doneren. Aan het einde van de actie wordt de inhoud geschonken aan lokale goede doelen die zich inzetten voor kwetsbare kinderen in Nederland.

Maak iemand blij met een knuffel van IKEA, want tegelijkertijd draag je bij aan een betere toekomst voor kinderen in ontwikkelingslanden.
Er zijn verschillende speelgoedbeesten, van groot tot klein, en ze zijn stuk voor stuk heerlijk zacht. Alle speelgoedbeesten zijn goed in knuffelen, troosten, en luisteren, en zijn gek op spelen en stout zijn. Bovendien zijn ze betrouwbaar en getest op veiligheid. Alle speelgoedbeesten bekijken, bestel ze online of kom met ze knuffelen in de winkel.
Het pluchen speelgoed van IKEA is niet alleen leuk om te geven, maar dus ook dé manier om kinderen in ontwikkelingslanden een betere toekomst te geven.

Meer lezen en bestellen bij :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=bi_tmXhRZk0&feature=c4-overview&list=UUmdjwK7Kxekuh9tSyABzZzA[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Fzov7Zar9lc&list=UUmdjwK7Kxekuh9tSyABzZzA[/youtube]

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com