U bevindt zich hier: Home » eropuit » Domburg is sfeervol badplaatsje met cultuur en natuur

Domburg is sfeervol badplaatsje met cultuur en natuur

Geschreven door Elenea

Domburg is de laatste jaren in oude luister hersteld. Cultuur en natuur gaan er hand in hand, t.w. strand, shoppen, historie en mosselen eten. Mondriaan zette er zijn eerste schreden naar de abstracte kunst en een 7 km rondwandeling door stad en duinen kan je eindigen of beginnen in het Marie Tak van Poortvlietmuseum.

Het sfeervolle badplaatsje Domburg ligt prachtig aan de duinen en het strand waar de bruisende branding je de rust geeft die je zoekt. Je kan 11 km wandelen tussen Westkapelle en Zoutelande door het jonge natuurgebied van de Westkapelse Kreek.
Kik hier voor de wandelroute.

Ieder jaar in september vindt er het “”Jazz by the sea” plaats, waar muzikanten vanuit hotels, cafés en strandpaviljoens door hun jazzritme je in dansstemming brengen. Voor het programma klik je op jazzbythesea.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com