U bevindt zich hier: Home » eropuit » Lichtfestival 2013 in Amsterdam en illuminade

Lichtfestival 2013 in Amsterdam en illuminade

Geschreven door Elenea

licht festival amsterdamLichtfestival is het ” Amsterdam Light Festival “. Een cultureel festival van licht en water dat de pracht van de stad letterlijk in de schijnwerpers zet en de bezoeker in beroering brengt.

Lichtfestival 2013 Amsterdam

licht festival amsterdam 1Gedurende de periode van 6 december 2013 t/m 19 januari 2014 zijn in het centrum van Amsterdam lichtsculpturen van hedendaagse (internationale) kunstenaars te bewonderen en zijn gebouwen feeëriek of juist kunstzinnig aangelicht. Voor nog meer lichtjes spektakel kunt u ook de Illuminade bezoeken tussen 12 december 2013 t/m 5 januari 2014.

Voor het programma klik je op amsterdamlightfestival.com

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-L5UD-VZf30[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com