U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Baby peuter kleuter kussens en stoeltjes

Baby peuter kleuter kussens en stoeltjes

Geschreven door Elenea

tripptrapp stoeltje en kussentjes en meer Baby peuter kleuter in huis, dan weet je hoe relaxt het is als je goede accessoires in huis hebt waar ze heerlijke op kunnen liggen en ravotten. Van aankleedkussen tot zit, lig, speel en lounge stoel/kussen. Nieuw zijn de peuterstoeltjes met print en Tripp Trapp kussentjes.

Kleine kinderen stoer, cool en handig

baby peuter kleuter kussens en stoeltjesDe producten zijn gemaakt van (glad) tafelzeil voor baby en kind. De tripp trapp kussentjes zijn gemaakt van Olefin stof. Deze ultrasterke stof is kleurecht en waterafstotend. Hierdoor zijn de kussentjes zelfs  ideaal om bijvoorbeeld buiten te gebruiken. Het tripp trapp setje bestaat uit twee kussentjes, een voor het zitgedeelte en een voor de rug. De kussentjes, gevuld met zacht 400 gram vlies, zijn heerlijk comfortabel voor onze kids. De stof glijdt niet waardoor ze goed blijven zitten.
En ideaal, de kussentjes kunnen zo de wasmachine in!

De tripp trapp kussentjes zijn te bestellen bij kidzimpulz.nl in verschillende kleuren (wit, antraciet, taupe, limegroen, oceaanblauw en rood) en passen dus perfect in ieder interieur.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com