U bevindt zich hier: Home » hobby » Digitaal kerstkaarten maken met eigen handschrift

Digitaal kerstkaarten maken met eigen handschrift

Geschreven door Elenea
winterpastel kaarten

winterpastel kaarten

Digitaal kerstkaarten maken met eigen handschrift en een nieuwe collectie kerstkaarten. Nu de decembermaand dichterbij komt zie je steeds meer winkels en straten versierd met Sinterklaas en Kerstdecoraties. Niet gek is het dan ook dat winkels en bedrijven druk bezig zijn met de laatste voorbereidingen. Greetz is ook druk bezig geweest en heeft dan ook haar nieuwe collectie kerstkaarten compleet. De kerstkaarten trends voor 2013 zijn: knallend neon, romantisch pastel en modern rustiek.  Bijzondere kaarten waar de beste designers van Nederland maanden mee aan de slag zijn geweest.

Digitaal kerstkaarten maken met eigen handschrift

Ook leuk is de mogelijkheid om zelf digitaal kerstkaarten te maken en te beschrijven met je eigen handschrift.  Dit is een nieuwe mogelijkheid als je de kaarten via je iPad verstuurt.  Hiermee kan je je kerstkaart nog meer personaliseren zodat iedereen verrast zal zijn als ze de kerstkaart in de brievenbus vinden.

neon kaarten

neon kaarten

natuurlijk modern

natuurlijk modern

Gerelateerde artikelen

2 reacties

ellen november 25, 2013 - 2:49 pm

hallo elenea. ik moet een surprise maken.het is voor een meisje uit mijn groep. ze houdt van nickelodeon kijken. heb je wat?? het moet voor 28 november af zijn!!

alvast bedankt,

ellen.

Reageer
Elenea november 25, 2013 - 3:14 pm

@Ellen. Een Sinterklaas surprise maken van Nickelodeon, doe je als volgt :

Maak van een grote doos een Sponge Bob, door de doos geel te verven met onverdunde acrylverf en te beschilderen als de echte Sponge Bob.
Doe je cadeau er in en pak het cadeau in met een print van tekenfilmhelden van Nickelodeon en vul de doos met allemaal snippers van prints van diverse tekenfilmhelden welke het meisje kijkt……….

Plak de doos dicht met papiertape (schilderstape), want daar kan je overheen schilderen !!!!!

Reageer

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com