U bevindt zich hier: Home » eropuit » Dagje uit in kerstsfeer in december

Dagje uit in kerstsfeer in december

Geschreven door Elenea

dagje uitDagje uit in kerstsfeer in december is altijd een gezellig uitje. Ik heb enkele kerst- en winter uitjes bij elkaar gezocht, zodat de keus voor jullie wat gemakkelijker wordt. Vanaf 9 december vinden de activiteiten plaats ……… dus let goed op de data !!!!

Dagje uit in kerstsfeer

  1. Een lichtjeswandeling op het landgoed van kasteel Middachten in Gelderland. In de ontvangsthal staat een metershoge kerstboom met duizenden lichtjes en daaronder een winterlandschap met kerststal, er is veel lekkers en hartigs en een kerstmarkt met veel handgemaakte kerstcadeautjes maakt het volledig.
  2. Bezoek de Maretak Kerstmarkt in Baard, Friesland
  3. Kerst in de Keukenhof, Zuid Holland, en je kan er ook schaatsen !!!
  4. Oranjerie kerstfeest in Zeijen, Drente, met heel veel ideeën om je huis in kerstsfeer te brengen, zoals heiligenbeelden, versierde kerstbomen, zelfgemaakte taarten, kerststukken en nog veeeel meer
  5. Ga voor het pure kerstgevoel naar de kerstfair op landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt in Gelderland

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com