U bevindt zich hier: Home » attracties » Elfstedentocht in schaatsmuseum

Elfstedentocht in schaatsmuseum

Geschreven door Elenea

schaatsmuseumElfstedentocht werd in 2009 voor de eerste keer gereden. En wat zou het mooi zijn als we dan dit jaar de tocht der tochten weer krijgen. Om alvast in de stemming te komen is een bezoekje aan het schaatsmuseum in Hindeloopen een aanrader.

In het schaatsmuseum alles over de geschiedenis van het schaatsen. Ook is er een DVD te koop over de geschiedenis van 100 jaar elfstedentochten. Het museum toont alles over ijspret en een hele afdeling over de eflstedentocht. Het museum is iedere maandag tot en met zaterdag open van 10.00 uur tot 18.00 uur en op de zondag van 13.00 uur tot 17.00 uur.
Overige informatie bij schaatsmuseum.nl

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ENSqWlF9OnI[/youtube]

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com