U bevindt zich hier: Home » eropuit » Kerstboom zelf hakken en omzagen in het bos

Kerstboom zelf hakken en omzagen in het bos

Geschreven door Elenea

Kerstboom zelf hakken en omzagen in het bos in Nederland is natuurlijk het allermooiste. Met de kinderen je eigen kerstboom uitzoeken en omzagen. Samen met de boswachter of een beheerder zoek je de boom van jouw keuze, zaag je een jonge boom om, om grotere bomen de ruimte te geven om te groeien.

Kerstboom zelf hakken en omzagen, waar …..

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?