U bevindt zich hier: Home » allerlei moeders » Moeders 45-plus kiezen voor een tweede carriere

Moeders 45-plus kiezen voor een tweede carriere

Geschreven door Elenea

0I_0IV_2eC_Omslag_ak2.inddMoeders 45-plus en jullie tobben over je loopbaan. Je wil wel eens wat anders, of je bent één van de velen die momenteel zijn werk kwijtraakt. Dan is het verstandig om eens stil te staan bij wat je verder wil. Of je door wilgaan in de ingeslagen weg, of is het tijd om het over een andere boeg te gooien?

Moeders 45-plus kiezen voor een tweede carriere

Om je te helpen bij die keuze, is het boek ‘Je tweede carrière’ verschenen. Over nieuwe keuzes voor 45-plussers na heroverweging of ontslag. Dit denk- en doeboek haalt je uit je dip, helpt om je oogkleppen af te zetten en alternatieven te bekijken.

  • Ben ik ondernemer?
  • Is uitzendwerk een optie?
  • Vind ik andere dingen belangrijk dan toen ik 25 was?

Je tweede carrière staat vol met openhartige ervaringsverhalen, informatieve overzichtsartikelen en praktische tips. Invuloefeningen en checklists zetten je aan het werk. Is een loopbaanadviseur iets voor mij, en hoe vind  je een goede?  Hoe ontdek je eigenlijk je talent? Loopbaancoaches vertellen hoe je je kansen – en je plezier – vergroot.

Volgens deskundigen heeft de vaste baan zijn langste tijd gehad. We zijn op weg naar een ‘klusseneconomie’. Wie wil blijven werken, moet goed kunnen formuleren wat hij te bieden heeft, en goed kunnen samenwerken in wisselende netwerken. Wat betekent die ontwikkeling voor jou? En hoe verkoop jij jezelf in de nieuwe economie?

Met tips en adviezen van onder anderen talentontdekker Jan de Dreu, loopbaanprofessional Aaltje Vincent, 45-pluscoach Leni Minderhoud, publicist Heleen Crul, hoogleraar Ton Wilthagen, mindsetter Cees Harmsen, generatiedeskundige Aart Bontekoning en trendwatcher Ronald van den Hoff.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com