U bevindt zich hier: Home » agenda toen en nu » Kom in de kas dagen jaarlijks evenement

Kom in de kas dagen jaarlijks evenement

Geschreven door Elenea

kom in de kas dagen 2014Kom in de kas dagen is een jaarlijks terugkerend evenement. Tijdens deze (gratis) open dagen van de glastuinbouw kan je in meer dan 200 kassen, verspreid over heel Nederland, zelf zien hoe bloemen, fruit en groenten worden geteeld.
Leerzaam, kleurrijk en gezellig om een kijkje te nemen, want de deuren van de kassen staan dan voor iedereen open.
Het eerste weekend van april laten zij zien waar ze trots op zijn: de kunst van de teelt van mooie, verse, smakelijke, gezonde en veilige natuurproducten. De laatste jaren doen steeds meer andere agrarische bedrijven mee. Ook zetten talloze toeleveranciers hun poorten open. Kom in de Kas is méér dan een kijkje achter de schermen.

Kom in de kas dagen jaarlijks evenement

kom in de kas 2014Kom in de Kas wordt gehouden op zaterdag 5 en zondag 6 april 2014 in ongeveer 25 regio’s. Honderden gastvrije groente- bloemen,  en plantenkwekers openen dit weekend hun deuren van de kas.
Wil je weten welke kassen je kan bezoeken, klik op : komindekas.nl

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com