U bevindt zich hier: Home » attracties » Schaatsen op natuurijs in Nederland

Schaatsen op natuurijs in Nederland

Geschreven door Elenea

schaatsen op natuurijs is genietenSchaatsen op natuurijs is voor veel mensen alleen maar sportief genieten. Ook al kom je op kunstschaatsen niet echt op het niveau van een elfstedentocht, dan is het toch gaaf om de echte sfeer van een toertocht te ervaren. Tussen de grotere toertochten staan ook altijd kleinere afstanden, soms al vanaf 7,5 kilometer.

Schaatsen op natuurijs in Nederland

Op het overzicht van de KNSB kies je zelf  een mooie tocht van het aantal kilometers dat jij wil en kan schaatsen. Onderweg wachten de standjes met rookworst en warme chocola, Je schaatst een mooie tocht langs plekken waar je anders alleen met een boot kan komen. Als je ook een tocht wilt gaan maken, kijk dan altijd vlak van te voren of het wel doorgaat, want het overzicht wijzigt vaak.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com