U bevindt zich hier: Home » eropuit » Kunst wandelroute door Bergen

Kunst wandelroute door Bergen

Geschreven door Elenea

kunst wandeling Bergen Noord HollandKunst wandelroute in Bergen, een prachtig dorp aan de rand van de Noord-Hollandse duinen en natuur. Het is al meer dan 1000 jaar oud en gebouwd rondom de uit de 15e eeuw daterende Ruïnekerk.

Kunst wandelroute door Bergen

Ontdek dit bijzondere dorp en haar kunst met de kunstroute door Bergen. De wandeling gaat langs werkplaatsen, kunstcentra, musea, galerieën en de vele locaties waar kunst zijn plaats in de omgeving heeft gekregen. Je beleeft een bijzonder kunstenaarsdorp met de rust en ruimte die de inspiratiebron was voor veel creaties.
De kunstroute door Bergen staat beschreven in een kleurrijke brochure. De route duurt 1,5 uur en je kunt de route uitbreiden met een wandeling door het bosrijke gebied waar veel kunstenaars hun ateliers hadden.
Ontdek meer Bergen.

Bezoek na afloop het filmtheater Cinebergen. Geen megabioscoop, maar het theater is gevestigd in een historisch monument, verscholen tussen bomen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com