U bevindt zich hier: Home » baby, peuter, kleuter » Darmkrampjes bij baby gebruik de Arobuikband

Darmkrampjes bij baby gebruik de Arobuikband

Geschreven door Elenea
BRON: voordeligvitaal.nl

BRON: voordeligvitaal.nl

Darmkrampjes bij baby’s kunnen in de eerste drie maanden van het nog prille leventje voorkomen. Tot de geboorte worden ze gevoed via de placenta en navelstreng. Daarna moeten de maag en darmen op eigen kracht het voedsel verteren. Niet bij alle baby’s werkt dit spijsverteringssysteem gelijk al optimaal. Het verteren van voedsel gaat dan gepaard met darmkrampjes. De baby wordt dan onrustig en gaat huilen. In veel gevallen kan het daarom ook niet slapen.
De Arobuikband is een goedgekeurd medisch hulpmiddel dat een verlichtende werking heeft en de darmwerking stimuleert bij kinderen van 0 tot 10 jaar. 

Darmkrampjes bij baby gebruik de Aro buikband

Deze tip kreeg ik binnen van een moeder met een baby met darmkrampjes. Zelf ken ik het niet, maar haar kind heeft aan deze Arobuikband veel gehad. Deze band is ter verlichting van darmkrampjes, buikpijn en spierpijn. Vooral voor baby’s in de eerste levensmaanden en kinderen waarvan de darmwerking opspeelt. Als de warme of koude buikband op het juiste moment wordt toegepast, verzacht het de klachten op een zachte en natuurlijke wijze.
Bestellen doe je bij gezondheidaanhuis.nl/Arobuikband

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com