U bevindt zich hier: Home » inspiratie » achtergronden en wallpapers foto's » PosterCandy is foto’s in persoonlijke collage

PosterCandy is foto’s in persoonlijke collage

Geschreven door Elenea

digitale foto verzamelen en persoonlijke collage maken 1PosterCandy is dé oplossing. Digitale losse foto’s op je computer, op je Facebook pagina of Instagram account verzamelen en in een persoonlijke collage op maat zetten. Vervolgens wordt de collage afgedrukt op fotokwaliteit en kun je deze inlijsten in alle standaard lijsten. In Australië is het een ware hit!

PosterCandy is digitale foto’s in persoonlijke collage

 

digitale foto verzamelen en persoonlijke collage makenAlles leggen we met de digitale foto vast : zomervakantie, huwelijk van je zus, de geboorte van je kind, het legendarische vriendinnenweekend; de camera (op onze mobiele telefoon) is onmisbaar. Maar meestal blijven de foto’s op je mobieltje staan en komen niet aan het maken van een fotoboek toe. Laat die speciale momenten niet langer verstopt en verzamel ze nu in een unieke fotocollage. Op www.PosterCandy.nl maak je je eigen collage van jouw gemaakte foto’s die op Facebook, Instagram en de computer staan. Er zijn zeven formaten om uit te kiezen, variërend van zes tot maar liefst 368 foto’s en elke samengestelde collage wordt op professionele fotokwaliteit geprint. Mooie herinneringen in een collage aan de muur of op tafel: PosterCandy maakt dit met vier simpele stappen mogelijk. De meest geliefde momenten voor een collage zijn:

  1. Vakantie
  2. Weekendje weg
  3. Tijdlijn kinderen en/of huisdieren
  4. Selfies
  5. Girls night out
  6. Bruiloft

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=7IrPHSnl35o[/youtube]

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rsuQpJT3VoE[/youtube]

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com