U bevindt zich hier: Home » eropuit » Films vertonen op gevels en ramen

Films vertonen op gevels en ramen

Geschreven door Elenea

avenu coolsingel rotterdamFilms vertonen op gevels en ramen aan de Rotterdamse Coolsingel tijdens het “Eerbetoon aan een avenue”. De Coolsingel is de meest bediscussieerde straat in Rotterdam, het is een dagelijkse route naar je werk en een ontmoetingsplek.
Van 8 januari tot en met 9 februari 2014 verandert de Coolsingel in Rotterdam ‘s nachts in een openluchtbioscoop. Op gevels, in etalages en op ramen van leegstaande panden worden korte films van internationaal vermaarde videokunstenaars getoond.

Films vertonen op gevels en ramen

Op vrijdag 17, 24 en 31 januari en op 7 februari 2014 zijn er speciale wandelingen langs de werken. Er zjn tours in de namiddag, bij nacht en in de vroege ochtend.  Adfhankelijk van het tijdstip worden er ook winkels en horeca bij de tours betrokken. Data: 8 januari t/m 9 februari 2014
Tijden: dagelijks, van zonsondergang tot zonsopgang
Locatie: Coolsingel, Rotterdam
Toegang: gratis
Meer informatie en het volledige programma volgen via de website www.eerbetoonaaneenavenue.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com