U bevindt zich hier: Home » hobby van a tot z » akties / mail en win » Samsonite koffer design ontwerpen voor europese wed​strijd

Samsonite koffer design ontwerpen voor europese wed​strijd

Geschreven door Elenea

samsonite ontwerpwedstrijd 1Samsonite koffer design ontwerpen en creëer een nieuwe Limited Edition. Deelnemers kunnen een creatie indienen en maken daarmee kans op een reis naar een bestemming naar keuze en een koffer van Samsonite met hun ontwerp. Inwoners van bijna alle Europese landen, maar ook creatievelingen uit Rusland, Zuid-Afrika en Turkije kunnen deelnemen. De wedstrijd gaat 15 januari 2014 van start en duurt tot en met 14 maart 2014. Met de Design My Samsonite wedstrijd zullen de deelnemers een ‘once-in-a-lifetime’ kans krijgen om hun stempel te drukken op de collectie van Samsonite.

Design my Samsonite deel 2

Hoe werkt het?

Ga naar www.designmysamsonite.com en dien je ontwerp in. Laat je inspireren door de 14 landen-thema’s die Samsonite voor je op een rijtje zette: Europa, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Spanje, Duitsland, Denemarken, Finland, Zweden, Noorwegen, België, Nederland, Rusland, Turkije en Zuid-Afrika.  Het is de bedoeling dat jouw ontwerp – bedoeld voor de bestseller van Samsonite – hierbij aansluit.
samsonite ontwerpwedstrijd voorbeeld

Je kunt je ontwerp uploaden op de officiële Design My Samsonite website waar je onder andere het wedstrijdontwerp, sjablonen, een briefing, productinformatie over de Cosmolite collectie, video’s, en foto’s kunt inzien.
Ook kun je de al ingestuurde ontwerpen van andere deelnemers bewonderen. Deze worden ook tentoongesteld op

 

Prijzen

Een vakkundige jury – die bestaat uit zes leden van de ontwerp- en marketing teams van Samsonite – kiest van elk van de 14 thema’s een winnaar uit die wordt beloond met een Cosmolite koffer. Vijf van deze ontwerpen maken ook kans op een prachtige citytrip ter waarde van € 1.500,- naar een stad naar keuze. Uit deze vijf Grand Prize winnaars kiest Samsonite een aantal ontwerpen die er echt uitspringen. Deze winnende ontwerpen worden daadwerkelijk als limited edition in productie genomen.
Ook dit jaar wordt er weer een People’s Choice award uitgereikt aan de échte publiekslieveling. De deelnemer die deze prijs in de wacht sleept, maakt kans op een set Cosmolite koffers.

samsonite koffer design ontwerpwedstrijdDe Cosmolite kofferlijn van Samsonite is gemaakt van Curv® materiaal, materiaal dat bekend staat als ultralicht, zeer sterk en schokbestendig. Curv® materiaal wordt ook gebruikt om ijshockey schaatsen, scheenbeschermers en kogelvrije vesten te produceren. De Cosmolite is één van de meest innovatieve en best verkopende collecties van Samsonite.

Wat moet je weten?

Voor de volledige wedstrijdregels, voorwaarden en aanvullende informatie kun je terecht op: www.designmysamsonite.com

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com