U bevindt zich hier: Home » eropuit » Glamour en glitter met tassen

Glamour en glitter met tassen

Geschreven door Elenea

tassenmuseum amsterdamGlamour en glitter tassen horen bij de tassen verzameling van het tassenmuseum Hendrikje, het grootste tassenmuseum ter wereld. De collectie tassen in het museum vertelt een verhaal over veranderingen in de geschiedenis vanaf de Middeleeuwen in een 17de-eeuw grachtenpand.

Glamour en glitter, exclusieve en unieke tassen

tassenmuseum amsterdam 1Voor elke gelegenheid een andere tas, zo was dat in het begin van de 20e eeuw en eigenlijk is dat nog steeds. Tassen voor overdag van leer en avondtassen gemaakt van glanzend zijde en brokaat en versierd met borduursels, kralen, pailletten en kleurrijke, fonkelende steentjes van kristal, glas, strass of marcasiet.
Voor meer informatie surf je naar tassenmuseum.nl

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9BDOOcIhfb0[/youtube]

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com