U bevindt zich hier: Home » eropuit » Wandelen en lunchen in theehuis

Wandelen en lunchen in theehuis

Geschreven door Elenea

Wandelen en lunchen in theehuis waar bijna een eeuw geleden elegant geklede dames en heren per koets uit de stad kwamen om midden in de Twentse bossen, tussen Vasse en Ootmarsum, te verpozen onder het genot van een kopje thee. Het Theehuis Dennenoord is helemaal opgetrokken uit hout en stamt uit de jaren twintig. Het uitzicht is er nog steeds mooi en landelijk en het gebied is een romantisch heuvellandschap met een rustieke sfeer.

Wandelen en lunchen in theehuis

De afternoon tea en high tea zijn specialiteiten en de lunch is geïnspireerd door de traditioneel Engelse keuken. Je kan er een picknickmand bestellen om tijdens een flinke wandeling op een rustig plekje te smikkelen in de vrije natuur.
Het theehuis ligt aan het Twents wandelnetwerk en de wandelkaarten zijn te koop in de theehuis-winkel en hieronder gratis de downloaden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie achter

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com